SKARPHAGENS CYKEL – DIN CYKELBUTIK

Vi älskar att cykla. Och vi älskar service. Det genomsyrar allt vi gör. Därför erbjuder vi inte bara profilcyklar. Hos oss hittar du också kunskap, förmånscyklar, ett varmt hjärta, produkter och andra cyklar förstås. För stora som små. För nybörjare, motionärer och elit. Med 320 kvadratmeter butik har vi utrymme för elcyklar, standardcyklar, hybrider, montainbikes. Ja, vi vågar nog allt påstå att vi har det mesta för den kvalitetsmedvetne cyklisten.

KONSTEN ATT VÄLJA RÄTT CYKEL

Ja, det där med att välja cykel är inte helt enkelt. Det är lätt att bli förblindad av stora kedjors billiga erbjudanden. Men tro oss, det är inget för dig. Inte sällan får du cykeln i en kartong. Färdig att montera. Själv. Nej, satsa några hundralappar till så får du en rejäl cykel. Ihopmonterad. Med styre och sadel inställt och anpassat efter din längd. Lägg därtill att du kan få cykeln hemlevererad. Och servad. Hos oss, din cykelbutik.

Här är våra varumärken som vi säljer i vår butik i Skarphagen, Norrköping: Winther, Principia, Stålhästen, Nishiki, Dacke, TWS, Cargobike, Marvil, Michael Blaste och Yoyor.

Låt oss guida dig och se vad som passar dig bäst! Vår butik ligger i Skarphagen, Norrköping. Där har vi också vår verkstad och en certifierad lackeringscentral. Det är här vi skapar din profilcykel.

Välkommen in!

FÖRMÅNSCYKEL – ETT PRISVÄRT SÄTT ATT FÅ EN BRA CYKEL

Och jo, om det är så att du är anställd, berätta gärna för chefen om förmånscyklarna vi erbjuder. Det är (kan du säga för din arbetsgivare) suveränt, eftersom det både främjar medarbetarnas hälsa och minskar miljöpåverkan – till en förmånlig kostnad. Vi har självklart tagit fram ett erbjudande som det är lätt att tacka ja till. Det är ett heltäckande och flexibelt koncept som verkligen säkerställer att du får en fulländad cykelupplevelse (på jobbet och privat, eftersom förmånscykel innebär att du kan använda cykeln även på fritiden), samtidigt som din arbetsgivare får en extra nöjd och hälsosam medarbetare (till minimal administration). Inte så illa. Eller hur? Kontakta oss berättar vi mer!